Italia a Zandvoort

  • sensible-management-italia-a-zandvoort
  • sensible-management-italia-a-zandvoort
  • sensible-management-italia-a-zandvoort
Italia a Zandvoort

Italiaans thema/lifestyle evenement

Datum
Category
Events

Italia a Zandvoort was een fantastisch auto- en lifestyle-event voor het hele gezin. Een uitgebreid programma met auto’s en motoren op het circuit, werd daarbij afgewisseld met ontspanning en entertainment.
Op de baan werden de Formule 1-ritten afgewisseld door verschillende parades en demo’s van Italiaanse merkenclubs. Het evenement bood een breed overzicht van tientallen jaren aan Italiaanse auto- en autosportgeschiedenis. Naast de mooiste modellen van Ferrari, waren ook de bekende merken als Lamborghini, Maserati, Fiat, Alfa Romeo en Lancia aanwezig en werd er zelfs een ronde over het Circuit gereden door circa 250 Vespa’s.

Tijdens Italia a Zandvoort draaide het niet alleen om Italiaanse auto’s, maar om alle Italiaanse geneugten van het leven. Met een lifestyleplein bood het evenement voor de hele familie een kennismaking met o.a. kleding, accessoires, een perfecte espresso, Italiaans ijs, pasta’s, wijnen en nog veel meer Italiaanse producten met het geluid van Italiaanse muziek.

In samenwerking met Fiat Auto Nederland, Ferrari Club Nederland en diverse merkenclubs heb ik jarenlang deel uit mogen maken van de organisatie van dit geweldige evenement.