sensible-management

Sensible Events

ONZE EVENTS

Volledig ontzorgd
Sensible Event vindt het belangrijk om verantwoordelijkheid te nemen voor de diverse onderdelen, tussenstappen en het eindresultaat van een evenement.

Sensible Event vindt het ook belangrijk om vooraf alle stappen en het doel duidelijk en open te bespreken en vast te stellen, waarna de opdrachtgever gedurende het gehele traject volledig ontzorgd wordt.

Maatwerk
Sensible Event levert maatwerk, wat betekent dat ieder evenement zoveel mogelijk zal worden uitgevoerd op een bij de opdrachtgever passende wijze, zonder de eigen kracht, creativiteit en authenticiteit te verliezen.

Ruime ervaring
Door de ruime ervaring op het gebied van evenementen-organisatie begrijpt Sensible Event het belang van doelstellingen en kan met veel creativiteit en inzicht als een flexibel gesprekspartner acteren, zonder een kritische blik op zowel het operationele proces als de financiën uit het oog te verliezen.

Met de organisatie van grote evenementen als o.a. de Marlboro Masters, A1 Grand Prix, DTM, Historische Grand Prix, Jumbo Race Dagen en een 24 uurs Cycling is er ruime ervaring opgedaan om ieder evenement op een financieel verantwoorde manier te organiseren. Van begin tot eind, van vergunning tot goodie bag.

Alles is mogelijk
Alles is mogelijk. Niet alleen de grote evenementen, ook kleinere incentives of bedrijfsuitjes behoren tot de activiteiten waar Sensible Management enthousiast van wordt. Een organisator met een goed oog voor de financiën. Een betere combinatie is niet denkbaar!

Als manager is op het gebied van evenement-organisatie voldoende ervaring en mooie resultaten bereikt met grote en kleine evenementen, met en zonder publiek, grote en kleine relaties/bedrijven en met commerciële en financiële doelstellingen.

Heeft u iets met uw bedrijf te vieren of denkt u dat uw bedrijf toe is aan een relatie dag, maar neemt de organisatie te veel tijd in beslag naast de business of heeft u onvoldoende kennis in huis om dit te organiseren, neem dan contact op met Sensible Management.

Sensible Management neemt graag alle zorgen uit handen, zodat u alleen maar hoeft te genieten.

SAMEN HET BESTE UIT JEZELF HALEN?